Ніж кухонний Due Cigni Boning 411 160 мм
Due Cigni Boning 411 - це кухонний ніж, розроблений для професійних кухарів. Його конструкція, форма леза і ергономіка рукояті ідеально продумані для роботи з м'ясними продуктами. Саме тому купити кухонний ніж Due Cigni Boning 411 рекомендується в першу чергу для приготування м'ясних страв. І зверніть увагу, що це не тесак, а значить, з його допомогою можна виконувати навіть тонку нарізку. Хоча і для розрубування хрящів або перерізання сухожиль він теж добре підходить. По суті, модель є ідеальним варіантом для тих, хто любить готувати м'ясо. Дозволяючи впоратися з шматками будь-якого розміру і м'ясом всіх видів тварин, девайс є незамінним помічником на кухні як дорогого ресторану, так і звичайної квартири
Особливості кухонного ножа Due Cigni Boning 411
Відзначимо, що у цій моделі товсте лезо, призначене для досить грубої роботи. Ніж передбачається використовувати в першу чергу для оброблення. Він ідеально підходить для відділення філейні частин або кісток від хребта, або один від одного. При такій роботі лезо НЕ буде згинатися і не зігнеться під високим навантаженням, а значить дозволяє обробити навіть жорсткі частини. При цьому нарізати філе тонкими шматочками теж не складе труднощів. Також відзначимо, що:
лезо з нержавіючої сталі з високим вмістом азоту, яке можна заточити до бритвеною гостроти, і заточка тримається дуже довго;
прямі спуски, які починаються від обуха, і при правильній заточенню забезпечують неймовірні показники різу для будь-яких продуктів;
рукоять, виконану з гермопластіка, з антіскользяшкй фактурою і повної несприйнятністю до корозії;
широку гарду і збільшеній ширині торця рукояті, які надійно захищають руку від зісковзування або інших ушкоджень при будь-якому хваті і напрямку різу;
масивності леза і його ширині, які дозволяють працювати з шматками будь-якого розміру, нарізаючи і подрібнюючи будь-які продукти;
безпеки для посудомийних машин, так що ніж можна мити в цих технологічних пристроях, не побоюючись пошкодити ніж або саму машину.
Кухонний ніж Due Cigni Boning 411 є ідеальним інструментом. Замовити його можна і для власного використання, в якості подарунка людині, яка любить готувати. Однозначно, такий презент високо оцінять ті, хто любить проводити час на кухні.
- Покриття клинка Satin
- Твердість сталі, HRC 55-57
- Товщина клинка, мм 2.3
- Маса, г 119
- Піхви Нет
- Матеріал рукоятки Нейлон
- Довжина загальна, мм 290
- Довжина клинка, мм 160
- Марка сталі/Матеріал клинка X50CrMoV15N
- Тип різальної кромки Звичайна
- Ножі та холодна зброя Ножі з фіксованим клинком
- Виробник Due Cigni
- Додаткова інформація Можна мити в посудомийній машині
Ніж кухонний Due Cigni Boning 411 160 мм
Доставка замовлення
- Доставка здійснюється службою «Нова пошта» *(* крім товарів, які вимагають спеціального дозволу при покупці)
- Самовивіз
- Покриття клинка Satin
- Твердість сталі, HRC 55-57
- Товщина клинка, мм 2.3
- Маса, г 119
- Піхви Нет
- Матеріал рукоятки Нейлон
- Довжина загальна, мм 290
- Довжина клинка, мм 160
- Марка сталі/Матеріал клинка X50CrMoV15N
- Тип різальної кромки Звичайна
- Ножі та холодна зброя Ножі з фіксованим клинком
- Виробник Due Cigni
- Додаткова інформація Можна мити в посудомийній машині
Ніж кухонний Due Cigni Boning 411 160 мм
Due Cigni Boning 411 - це кухонний ніж, розроблений для професійних кухарів. Його конструкція, форма леза і ергономіка рукояті ідеально продумані для роботи з м'ясними продуктами. Саме тому купити кухонний ніж Due Cigni Boning 411 рекомендується в першу чергу для приготування м'ясних страв. І зверніть увагу, що це не тесак, а значить, з його допомогою можна виконувати навіть тонку нарізку. Хоча і для розрубування хрящів або перерізання сухожиль він теж добре підходить. По суті, модель є ідеальним варіантом для тих, хто любить готувати м'ясо. Дозволяючи впоратися з шматками будь-якого розміру і м'ясом всіх видів тварин, девайс є незамінним помічником на кухні як дорогого ресторану, так і звичайної квартири
Особливості кухонного ножа Due Cigni Boning 411
Відзначимо, що у цій моделі товсте лезо, призначене для досить грубої роботи. Ніж передбачається використовувати в першу чергу для оброблення. Він ідеально підходить для відділення філейні частин або кісток від хребта, або один від одного. При такій роботі лезо НЕ буде згинатися і не зігнеться під високим навантаженням, а значить дозволяє обробити навіть жорсткі частини. При цьому нарізати філе тонкими шматочками теж не складе труднощів. Також відзначимо, що:
лезо з нержавіючої сталі з високим вмістом азоту, яке можна заточити до бритвеною гостроти, і заточка тримається дуже довго;
прямі спуски, які починаються від обуха, і при правильній заточенню забезпечують неймовірні показники різу для будь-яких продуктів;
рукоять, виконану з гермопластіка, з антіскользяшкй фактурою і повної несприйнятністю до корозії;
широку гарду і збільшеній ширині торця рукояті, які надійно захищають руку від зісковзування або інших ушкоджень при будь-якому хваті і напрямку різу;
масивності леза і його ширині, які дозволяють працювати з шматками будь-якого розміру, нарізаючи і подрібнюючи будь-які продукти;
безпеки для посудомийних машин, так що ніж можна мити в цих технологічних пристроях, не побоюючись пошкодити ніж або саму машину.
Кухонний ніж Due Cigni Boning 411 є ідеальним інструментом. Замовити його можна і для власного використання, в якості подарунка людині, яка любить готувати. Однозначно, такий презент високо оцінять ті, хто любить проводити час на кухні.