Каталог товарів

Ніж кухонний Due Cigni Boning 411 160 мм

Due Cigni Boning 411 - це кухонний ніж, розроблений для професійних кухарів. Його конструкція, форма леза і ергономіка рукояті ідеально продумані для роботи з м'ясними продуктами. Саме тому купити кухонний ніж Due Cigni Boning 411 рекомендується в першу чергу для приготування м'ясних страв. І зверніть увагу, що це не тесак, а значить, з його допомогою можна виконувати навіть тонку нарізку. Хоча і для розрубування хрящів або перерізання сухожиль він теж добре підходить. По суті, модель є ідеальним варіантом для тих, хто любить готувати м'ясо. Дозволяючи впоратися з шматками будь-якого розміру і м'ясом всіх видів тварин, девайс є незамінним помічником на кухні як дорогого ресторану, так і звичайної квартири

Особливості кухонного ножа Due Cigni Boning 411

Відзначимо, що у цій моделі товсте лезо, призначене для досить грубої роботи. Ніж передбачається використовувати в першу чергу для оброблення. Він ідеально підходить для відділення філейні частин або кісток від хребта, або один від одного. При такій роботі лезо НЕ буде згинатися і не зігнеться під високим навантаженням, а значить дозволяє обробити навіть жорсткі частини. При цьому нарізати філе тонкими шматочками теж не складе труднощів. Також відзначимо, що:


лезо з нержавіючої сталі з високим вмістом азоту, яке можна заточити до бритвеною гостроти, і заточка тримається дуже довго;

  • прямі спуски, які починаються від обуха, і при правильній заточенню забезпечують неймовірні показники різу для будь-яких продуктів;

  • рукоять, виконану з гермопластіка, з антіскользяшкй фактурою і повної несприйнятністю до корозії;

  • широку гарду і збільшеній ширині торця рукояті, які надійно захищають руку від зісковзування або інших ушкоджень при будь-якому хваті і напрямку різу;

  • масивності леза і його ширині, які дозволяють працювати з шматками будь-якого розміру, нарізаючи і подрібнюючи будь-які продукти;

  • безпеки для посудомийних машин, так що ніж можна мити в цих технологічних пристроях, не побоюючись пошкодити ніж або саму машину.


Кухонний ніж Due Cigni Boning 411 є ідеальним інструментом. Замовити його можна і для власного використання, в якості подарунка людині, яка любить готувати. Однозначно, такий презент високо оцінять ті, хто любить проводити час на кухні.

  • Покриття клинка Satin
  • Твердість сталі, HRC 55-57
  • Товщина клинка, мм 2.3
  • Маса, г 119
  • Піхви Нет
  • Матеріал рукоятки Нейлон
  • Довжина загальна, мм 290
  • Довжина клинка, мм 160
  • Марка сталі/Матеріал клинка X50CrMoV15N
  • Тип різальної кромки Звичайна
  • Ножі та холодна зброя Ножі з фіксованим клинком
  • Виробник Due Cigni
  • Додаткова інформація Можна мити в посудомийній машині

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

Ніж кухонний Due Cigni Boning 411 160 мм

Код товару: 19040047
Нема в наявності
    1
1

Гарантійні зобов'язання

- Гарантія 12 місяців

- Обмін/повернення товару протягом 14 днів.

Доставка замовлення

- Доставка здійснюється службою «Нова пошта» *(* крім товарів, які вимагають спеціального дозволу при покупці)

- Самовивіз

Оплата замовлення

- Готівковий розрахунок

- Безготівковий розрахунок

  • Покриття клинка Satin
  • Твердість сталі, HRC 55-57
  • Товщина клинка, мм 2.3
  • Маса, г 119
  • Піхви Нет
  • Матеріал рукоятки Нейлон
  • Довжина загальна, мм 290
  • Довжина клинка, мм 160
  • Марка сталі/Матеріал клинка X50CrMoV15N
  • Тип різальної кромки Звичайна
  • Ножі та холодна зброя Ножі з фіксованим клинком
  • Виробник Due Cigni
  • Додаткова інформація Можна мити в посудомийній машині

Ніж кухонний Due Cigni Boning 411 160 мм

Due Cigni Boning 411 - це кухонний ніж, розроблений для професійних кухарів. Його конструкція, форма леза і ергономіка рукояті ідеально продумані для роботи з м'ясними продуктами. Саме тому купити кухонний ніж Due Cigni Boning 411 рекомендується в першу чергу для приготування м'ясних страв. І зверніть увагу, що це не тесак, а значить, з його допомогою можна виконувати навіть тонку нарізку. Хоча і для розрубування хрящів або перерізання сухожиль він теж добре підходить. По суті, модель є ідеальним варіантом для тих, хто любить готувати м'ясо. Дозволяючи впоратися з шматками будь-якого розміру і м'ясом всіх видів тварин, девайс є незамінним помічником на кухні як дорогого ресторану, так і звичайної квартири

Особливості кухонного ножа Due Cigni Boning 411

Відзначимо, що у цій моделі товсте лезо, призначене для досить грубої роботи. Ніж передбачається використовувати в першу чергу для оброблення. Він ідеально підходить для відділення філейні частин або кісток від хребта, або один від одного. При такій роботі лезо НЕ буде згинатися і не зігнеться під високим навантаженням, а значить дозволяє обробити навіть жорсткі частини. При цьому нарізати філе тонкими шматочками теж не складе труднощів. Також відзначимо, що:


лезо з нержавіючої сталі з високим вмістом азоту, яке можна заточити до бритвеною гостроти, і заточка тримається дуже довго;

  • прямі спуски, які починаються від обуха, і при правильній заточенню забезпечують неймовірні показники різу для будь-яких продуктів;

  • рукоять, виконану з гермопластіка, з антіскользяшкй фактурою і повної несприйнятністю до корозії;

  • широку гарду і збільшеній ширині торця рукояті, які надійно захищають руку від зісковзування або інших ушкоджень при будь-якому хваті і напрямку різу;

  • масивності леза і його ширині, які дозволяють працювати з шматками будь-якого розміру, нарізаючи і подрібнюючи будь-які продукти;

  • безпеки для посудомийних машин, так що ніж можна мити в цих технологічних пристроях, не побоюючись пошкодити ніж або саму машину.


Кухонний ніж Due Cigni Boning 411 є ідеальним інструментом. Замовити його можна і для власного використання, в якості подарунка людині, яка любить готувати. Однозначно, такий презент високо оцінять ті, хто любить проводити час на кухні.

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук