Ніж кухонний Due Cigni Steak
Due Cigni Steak - це універсальний кухонний ніж, яким можна виконати будь-яку роботу як на домашній, так і на професійній кухні. Розроблений спеціально для кухарів і з урахуванням їх побажань, він ідеально підходить для нарізання продуктів, від хліба до м'яса, включаючи навіть використання при високих навантаженнях, наприклад, роботи з м'ясом, навіть великими шматками або з частинами кісток. Саме тому купити кухонний ніж Due Cigni Steak рекомендується всім, хто шукає зручний і надійний інструмент для щоденної готування. Ця модель відмінно зберігає заточку, дуже зручно лежить в руці і ідеально підходить кухарям будь-якого рівня. Її часто можна зустріти в ресторанах, що говорить про дійсно високій якості виготовлення, матеріалів і комфорті використання.
Особливості кухонного ножа Due Cigni Steak
Відразу відзначимо, що модель вважається універсальною. Причому, максимально функціональної, і підходящої для всіх видів робіт. По суті, з огляду на форму леза і довжину, модель вважається утилітарною. Власне, саме серію таких ножів, вона і представляє, так що замовити ніж Due Cigni Steak можна і для акуратної різання продуктів, і для грубого оброблення. Він відмінно справляється і з частинами філе, дозволяючи нарізати акуратні скибочки, і з хрящами і сухожиллями, і з овочами або фруктами. Пружні волокна, м'ясо, птиця або риба не є перешкодами для ножа. Та й вірогідність поранитися при роботі мінімальна. Домогтися такого результату дизайнерам вдалося завдяки:
лезу з нержавіючої сталі з високим вмістом азоту, яке можна заточити до бритвеною гостроти, і заточка тримається дуже довго;
прямим спусках, які починаються від обуха, і при правильній заточенню забезпечують неймовірні показники різу для будь-яких продуктів;
рукояті, виконаної з термоплатіуа, з антіскользяшкй фактурою і повної несприйнятністю до корозії;
глибокої подпальцевой виїмці, яка і забезпечує надійний хват, і є аналогом гарди, і служить додатковим упором при силовому резе;
середнього розміру леза, який дозволяє працювати з шматками будь-якого розміру, нарізаючи і подрібнюючи продукти.
Кухонний тесак Due Cigni Steak легко назвати одним з найбільш зручних і ефективних побутових ножів. Такого подарунка однозначно гідні всі, хто любить готувати - і Ви самі, купуючи його для особистого користування, і Ваші близькі або друзі.
- Покриття клинка Satin
- Твердість сталі, HRC 54-56
- Товщина клинка, мм 1.2
- Маса, г 25
- Довжина загальна, мм 220
- Піхви Нет
- Матеріал рукоятки Термопластик
- Колір товару Чорний
- Довжина клинка, мм 110
- Марка сталі/Матеріал клинка 420C
- Тип різальної кромки Звичайна
- Ножі та холодна зброя Ножі з фіксованим клинком
- Виробник Due Cigni
- Додаткова інформація Можна мити в посудомийній машині
Ніж кухонний Due Cigni Steak
Доставка замовлення
- Доставка здійснюється службою «Нова пошта» *(* крім товарів, які вимагають спеціального дозволу при покупці)
- Самовивіз
- Покриття клинка Satin
- Твердість сталі, HRC 54-56
- Товщина клинка, мм 1.2
- Маса, г 25
- Довжина загальна, мм 220
- Піхви Нет
- Матеріал рукоятки Термопластик
- Колір товару Чорний
- Довжина клинка, мм 110
- Марка сталі/Матеріал клинка 420C
- Тип різальної кромки Звичайна
- Ножі та холодна зброя Ножі з фіксованим клинком
- Виробник Due Cigni
- Додаткова інформація Можна мити в посудомийній машині
Ніж кухонний Due Cigni Steak
Due Cigni Steak - це універсальний кухонний ніж, яким можна виконати будь-яку роботу як на домашній, так і на професійній кухні. Розроблений спеціально для кухарів і з урахуванням їх побажань, він ідеально підходить для нарізання продуктів, від хліба до м'яса, включаючи навіть використання при високих навантаженнях, наприклад, роботи з м'ясом, навіть великими шматками або з частинами кісток. Саме тому купити кухонний ніж Due Cigni Steak рекомендується всім, хто шукає зручний і надійний інструмент для щоденної готування. Ця модель відмінно зберігає заточку, дуже зручно лежить в руці і ідеально підходить кухарям будь-якого рівня. Її часто можна зустріти в ресторанах, що говорить про дійсно високій якості виготовлення, матеріалів і комфорті використання.
Особливості кухонного ножа Due Cigni Steak
Відразу відзначимо, що модель вважається універсальною. Причому, максимально функціональної, і підходящої для всіх видів робіт. По суті, з огляду на форму леза і довжину, модель вважається утилітарною. Власне, саме серію таких ножів, вона і представляє, так що замовити ніж Due Cigni Steak можна і для акуратної різання продуктів, і для грубого оброблення. Він відмінно справляється і з частинами філе, дозволяючи нарізати акуратні скибочки, і з хрящами і сухожиллями, і з овочами або фруктами. Пружні волокна, м'ясо, птиця або риба не є перешкодами для ножа. Та й вірогідність поранитися при роботі мінімальна. Домогтися такого результату дизайнерам вдалося завдяки:
лезу з нержавіючої сталі з високим вмістом азоту, яке можна заточити до бритвеною гостроти, і заточка тримається дуже довго;
прямим спусках, які починаються від обуха, і при правильній заточенню забезпечують неймовірні показники різу для будь-яких продуктів;
рукояті, виконаної з термоплатіуа, з антіскользяшкй фактурою і повної несприйнятністю до корозії;
глибокої подпальцевой виїмці, яка і забезпечує надійний хват, і є аналогом гарди, і служить додатковим упором при силовому резе;
середнього розміру леза, який дозволяє працювати з шматками будь-якого розміру, нарізаючи і подрібнюючи продукти.
Кухонний тесак Due Cigni Steak легко назвати одним з найбільш зручних і ефективних побутових ножів. Такого подарунка однозначно гідні всі, хто любить готувати - і Ви самі, купуючи його для особистого користування, і Ваші близькі або друзі.